05/04/2012

La cantant de saetas

L'Ivan, com sempr,e surt per Francesc Macià en busca d'un Singular. Avui es troba una dona cantant de saetes que acaba reporduint sons de qualsevol mena. La dona, no sabem d'on ha sortit, però és força original.

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

15/03/2012

En Manolo, un home amb molta roba

El Singular de la setmana confessa que malgrat el bon temps, encara duu molta roba a sobre perquè té fred. És molt rialler, confessa que escolta tot tipus de música i que li agrada observar a la gent i tirar-los floretes.

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

01/03/2012

Els somnis de l’Alfons

El Singular de la setmana ens explica que somia totes les nits i que li agraden molt les herbetes. Es declara un gran seguidor del Barça i confessa que veu aparicions.

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

23/02/2012

En Rafael, un cantant molt singular

Parlem amb en Rafael, un home que vol ser cantant i ens fa una petita demostració del que és capaç de fer. Té debilitat pels animals i sap imitar a tot tipus de gossos.

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

15/12/2011

El Singular diu que Alves és porter

dani_alves

En Santos Barbancho ens explica que el seu principal hobbie és la pintura i anar de marxa. Només veu TV3 quan fan el Barça, el millor equip del món. Creu que Valdés és el millor lateral de l’equip

Continuar llegint »

03/11/2011

El Medina descobreix les Singulars més pijes!

paris-hilton-stars-are-blind

Últimament tots els Singulars de l’Ivan Medina surten a passejar el gos. Aquesta setmana també però ara ho fan en companyia. Queden en grupet i caminen els parcs de la Diagonal.

Continuar llegint »

27/10/2011

Torna l’Albert a l’hora al Singular

usrupload2824

L’Ivan Medina presenta la segona entrega de l’Albert a l’hora, un home que va posar tro de nom al seu gos perquè el va trobar un dia que plovia. L’Albert avui ens explica quines sèries americanes són les seves preferides

Continuar llegint »

20/10/2011

El Singular d'avui posa de nom Tro al seu gos

n_f_c_barcelona_varios-1736119

Ja tenim un dels clars aspirants a la cadena d'or de la temporada. No us perdeu el testimoni d'un home de 43 anys que, amb veu d'estar refredat, ens parla de les seves inquietuds personals

Continuar llegint »

13/10/2011

Segon capítol de la Singular Mireia

paseador-perros2-fdg

La setmana passada vem conèixer a la Mireia, una noia que treu a passejar els gossos dels seus amos i que li agrada molt caminar per la Diagonal. Avui deixem de banda el món animal i ens endinsem en la vida de la Mireia, una seguidora culer.

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

08/09/2011

El primer Singular de la temporada aspira a cadena d’or

singular_x

Serà difícil trobar un Singular més bo que el primer d’aquesta temporada. Ja d’entrada el seu nom acollona una mica i quan l’Ivan li diu que obri la boca

Continuar llegint »

Pàgina 1 de 4 1234 »

Tancar
Tancar
Tancar