06/10/2010

Sting treu ‘Symphonicities’ i ve en concert a Barcelona el 29 d’octubre

Aquest dimarts, 5 d’octubre, Sting va treure al mercat el seu nou treball, èxits propis i de The Police redissenyats per a orquestra. Symphonicities inclou cançons tan mítiques com “Roxanne”, “Englishman in New York” o “Every little thing she does is magic”.

Continuar llegint »

05/10/2010

Massive Attack en concert dijous 7 d’octubre a Badalona (el Barcelonès)

El grup britànic Massive Attack serà en concert aquest dijous 7 d’octubre al Pavelló Olímpic de Badalona (Barcelona)

Continuar llegint »

04/10/2010

Take That publicarà ‘Progress’ el 22 de novembre

Take That va anunciar fa poc que es tornaven a ajuntar, inclòs Robbie Williams, després d’una llarga separació. Ara, han revelat el nom del que serà el seu nou disc, Progress, que sortirà a la venda el 22 de novembre.

Continuar llegint »

01/10/2010

Rihanna avança la portada del seu nou treball, que sortirà el 15 de novembre

Loud és el nou treball de Rihanna, un any després de publicar Rated R, que sortirà al mercat el 15 de novembre. La cantant ha presentat la portada del que serà el seu nou disc i destaca pel canvi d’imatge de l’artista, que ha passat d’un pentinat de noi als cabells una mica més llargs de color foc. Aquest serà el seu cinquè àlbum d’estudi.

Continuar llegint »

24/09/2010

Janelle Monáe presentarà ‘The ArchAndroid’ el 6 d’octubre a la Sala Apolo

Janelle Monáe traurà a la venda el 28 de setembre el seu primer àlbum a l'Estat, The ArchAndroid, un dels treballs d’R&B més inspirats dels últims anys.

Continuar llegint »

22/09/2010

Concert de Joe Bonamassa el 3 d’octubre a L’Auditori

Joe Bonamassa estarà en concert a L’Auditori de Barcelona el 3 d’octubre a partir de les 20 h, per presentar el seu últim treball, Black rock.

Continuar llegint »

21/09/2010

Hurts treu el seu primer disc ‘Happiness’ i ve a l’octubre en concert a Barcelona

Happiness és el primer disc de Hurts, un duet que s’ha convertit en la revelació del pop britànic del 2010. Des del 7 de setembre està disponible en format digital a través de l’iTunes i aquest dimarts 21 de setembre ja es pot trobar a les botigues. Després de la bona acollida del seu primer senzill Better than love, el segon Wonderful life encara ha sorprès més.

Continuar llegint »

21/09/2010

Surt a la venda el nou disc d’M-Clan, ‘Para no ver el final’

Aquest dimarts, 21 de setembre, surt a la venda el nou disc d’M-Clan, anomenat Para no ver el final. Aquest disc de la banda de Carlos Tarque va acompanyat d’una llarga gira de presentació que ja té alguns concerts confirmats, entre els quals un a la Sala Razzmatazz de Barcelona el 28 de desembre.

Continuar llegint »

17/09/2010

El 21 de setembre Seal treu a la venda ‘Seal VI: Commitment’

Seal VI: Commitment és el nou disc que Seal treu al mercat el 21 de setembre. Per aquest nou treball ha tornat a comptar amb el productor de soul David Foster.

Continuar llegint »

15/09/2010

RAC105 entrevista Ana Torroja

RAC105 va estar parlant amb Ana Torroja en un hotel de Barcelona. La cantant ha tret nou àlbum, Sonrisa, que es diu igual que el primer senzill. Torroja el defineix com un disc molt alegre, molt vital i amb molt de color. A més, també va parlar del videoclip de Sonrisa que es va gravar a Malí, així com també de la seva propera gira que iniciarà la primavera de 2011.

Continuar llegint »

Pàgina 1 de 9 1239 »

Tancar
Tancar
Tancar