15/07/2011

En Just recomana la revista per a dones modernes ‘Psicopatologies’

revistas

Si tens una vida avorrida i la teva feina i el teu marit no t’omplen, troba la solució en els consells de ‘Psicopatologies’. La nova revista per a dones com tu que necessiten una petita empenta per deixar-se de prejudicis i viure la vida amb alegria.

Continuar llegint »

29/06/2011

Canta i balla al ritme d’en Just i ‘John Lenin’

lenin

Si t’agrada la música reivindicativa i vius encara a l’era hippie, no et perdis el cantant comunista més revolucionari ‘John Lenin’. No li agraden els concerts convencionals, ell només fa recitals a plaça Catalunya. 

Continuar llegint »

28/06/2011

Ensenya economia al teu fill amb ‘Xavier Saltamartí’

xavier_sala_i_martin

En Just et proposa la col·lecció de llibres ‘Xavier Saltamartí’, per ensenyar als teus fills des de ben menuts com gestionar la paga setmanal i treure beneficis on no n’hi ha. Tindràs un fill tan espavilat que possiblement t’acabi deixant escurat.

Continuar llegint »

31/05/2011

En Just et recomana el bar de tapes ‘Alfred Rodríguez Picar’

pic_

Pels amants de la cervesa i les tapes, arriba el bar ‘Alfred Rodríguez Picar’. Gaudeix d’aquest bar a l’aire lliure, situat en un lloc amb vistes al mar i grans jardins. No oblidis demanar una tapa de calamars a la romana, l’especialitat de la casa.

Continuar llegint »

10/05/2011

En Just presenta l’estudi de tatuatges ‘Dragones y Macizorras’

tatuatge_drag_

Amb una llarga trajectòria i una gran experiència, arriba l’estudi de tatuatges ‘Dragones y Macizorras’, que són experts en fer tatuatges a qualsevol racó del vostre cos i canviar-los de lloc a cada situació.

Continuar llegint »

18/04/2011

En Just et recomana per aquest Sant Jordi llibreria Torre de Papel

torre_papelSi tens menys memòria històrica que Intereconomía, visita la llibreria La Torre de Papel. T’atenen amb frac, els llibres estan en format pergamí i per aquest Sant Jordi trobaràs escriptors signant llibres de la talla de Jesucrist.

Continuar llegint »

18/03/2011

'Sara Carbonara' per acompanyar tota mena de pastes

Avcarbonaraui en Just et presenta la millor salsa per acompanyar tota mena de pastes, arriba al teu supermercat la salsa italiana 'Sara Carbonara'. Triomfaràs més que les natilles del Casillas i el seu sabor té un regust a bolets i bacon.

La dita per tancar setmana: “Desayuna pan de payés y agua de la fuente, y en el váter tú mismo sacarás la crítica de Torrente”.

Continuar llegint »

16/03/2011

En Just recomana el cantautor eròtic Quimi Porquet

quimiArriba el nou cantautor eròtic en català “Quimi Porquet”, el millor artista per animar el panorama musical. Els pianistes porten faldilles per tocar el piano sense mans i els temes del nou àlbum són tan calents que els trobaràs codificats amb dos rombes.

Continuar llegint »

15/03/2011

En Just recomana la consulta Frank Psiquiatra

consulta_psicologoSi en el món de l’espectacle et troben menys a faltar que el germà gran de Farmacia de Guardia i no et volen ni de públic a OT, visita la consulta Frank Psiquiatra. L’ambient no és molt amistós i el decorat de la consulta és tan personal que han canviat els diplomes per caps de cérvol i porcs senglars.

Continuar llegint »

14/03/2011

En Just recomana apuntar-se a l’equip de futbol Ladislao Cubata

ladislao_kubalaSi des de que et vas jubilar no pares d’anar de festa i necessites fer exercici, apunta’t a l’equip de futbol Ladislao Cubata, no aspiris a la bóta d’or però sí a la cadena de plata. El millor equip pels avis amb ganes de marxa però que necessitin cuidar-se després de les farres continuades i plantar enciams i tomàquets als hortets urbans.

Continuar llegint »

Pàgina 1 de 8 1238 »

Tancar
Tancar
Tancar