17/04/2012

Torreiglesias dóna consells al Rei

El Rei d'Espanya pateix de mal d'articulacions i l'amic Torreiglesias té la solució. També repassem els vidents més estranys de la tele i d'altres talls surrealistes.

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

23/02/2012

Les mossegades

Escoltem el cas d’una mare que acusa a una guarderia de tornar-li la seva filla plena de mossegades al programa De buena ley, de Telecinco. Els vidents d’Astro TV diuen coses massa evidents durant les seves trucades. I en Torreiglesias demana a l’audiència que truqui al seu programa.

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

22/12/2011

Torreiglesias en posa a règim per Nadal

torreiglesias3

L’amic Torreiglesias explica com no engreixar-se ara que arriben les festes de Nadal. Durant el programa De buena ley, de Telecinco, escoltem el cas d’una noia que va rebre un insult per part d’un company de feina i l’empresa va concloure que “zorra” no és un insult.

Continuar llegint »

20/10/2011

En Torreiglesias torna a tenir pressa

 

torreiglesias3

A Intereconomía, un dels seus líders és el presentador de +Vivir, José Manuel Torreiglesias. Avui torna a deixar amb la paraula a la boca als oients, la realitzadora del programa i als mateixos col·laboradors.

Continuar llegint »

10/10/2011

El '+Vivir' d'en Torreiglesias ara s'emet de tardes

torreiglesias3

Al nostre amic del canal d'Intereconomía l'han posat a les tardes i no li convenç la idea de donar ara els consells sobre salut després de dinar. Frank de la Jungla cada dia fa més disbarats i portem molts dies dient al Fricandó que acabarà prenent mal. I en Peyu avui recomana El Convidat

Continuar llegint »

04/10/2011

Torna el nostre estimat Torreiglesias a la tele d’en Peyu!

torreiglesias3

A +Vivir el seu presentador Manuel Torreiglesias no acaba d’assajar bé les mencions publicitàries i no ens convenç gaire quan parla. També descobrim l’afició de Miquel Calçada per fer mobles a El Convidat, de l’Albert Om.

Continuar llegint »

20/07/2011

Pilar Rahola crítica la nova imatge de Joan Laporta

laporta

Españoles por el mundo, el programa més vist ahir amb Moscou, 13,6 % de share, i la república de Trinitat i Tobago, 14,3 % de share. Pilar Rahola es lamenta, a Els matins, de la deixadesa de Joan Laporta a les fotografies in fraganti de les seves vacances a Formentera. Una dona truca preocupada al programa de Torreiglesias perquè al seu marit li pesen massa els testicles. A Sálvame presenten la cançó de l’estiu de Victor Sandoval dedicada a Nacho Polo.

Continuar llegint »

18/07/2011

Més de mig milió de catalans s’enganxen al final de temporada de ‘La Riera’

la_riera

Amb un 21,4% de quota de pantalla, el final de la temporada de La Riera arrasa i és el més vist a Catalunya. S’està preparant un programa en què la mare busca parella al seu fill i escoltem el perfil d’un dels nois que és de Barcelona i es creu un Déu. A Callejeros, fan un especial de Camela i apareixen casos de fans obsessius.

Continuar llegint »

15/07/2011

Alguns polítics fan campanya per treure de TV3 a Pilar Rahola

rahola

Una regidora d’ICV i un d’ERC han demanat que marxin de TV3 tertulians com Pilar Rahola i des d’Els Matins ella respon contundentment a les acusacions d’aquests polítics al·legant que han retornat a l’època de la inquisició. Supervivientes arrasa amb diferència amb un 22,9% de quota de pantalla

Continuar llegint »

08/07/2011

A Pamplona estan massa animats per San Fermín

sanfermin

Les connexions que fan a Televisió Espanola amb Pamplona mostren la festa que es viu a San Fermín amb els braus i l’alcohol. Coneixem una nova manera de propagar el mal amb els qui odiem a través d’un mètode de congelació.

Continuar llegint »

Pàgina 1 de 5 1235 »

Tancar
Tancar
Tancar