28/02/2012

Rafa Nadal desmenteix uns rumors

El tenista concedeix una entrevista a Televisió Espanyola per desmentir uns rumors. Un estudi britànic ens col·loca entre els països menys feliços del món. Un cambrer alemany vessa una safata de cerveses sobre el cap d’Angela Merkel. I ens assabentem que els homes no pensen en sexe durant tot el dia.

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

14/12/2011

José Bono perd els papers amb Ana Pastor

pastor-bono

Ana Pastor i José Bono van protagonitzar una entrevista molt tensa a Los Desayunos de TVE. Bebe parla d’una manera molt grollera durant la roda de premsa on presenta el seu nou disc.

Continuar llegint »

15/11/2011

Televisió Espanyola dóna la seva opinió i no es imparcial

logo-tve

Els informatius han de ser imparcials, però resulta que TVE ha après de Telecinco i el reporter dóna la seva opinió personal d’una noticia.

Continuar llegint »

29/06/2011

‘El Hormiguero’ i l’’Intermedio’ competeixen pel millor convidat de final de temporada

dantes-diaz

Els catalans s’enganxen a Españoles en el mundo de TVE amb Yucatán i Jordània que fan un 15% i un 18,1% de share, respectivament.

El Hormiguero tindrà a Cameron Díaz

Continuar llegint »

21/06/2011

Onada de cancel·lacions a la televisió

con-hache-de-eva-cancelado-en-lasexta

A La teleaddicció parlem d'una onada de cancel·lacions: La Sexta tanca Con Hache de Eva i TVE fa neteja a programes històrics com

Continuar llegint »

31/05/2011

‘Crackòvia’ tanca temporada i triomfa amb 1.153.000 catalans

crack_via3

La nit de dilluns la guanya Crackòvia amb un 34,3% de quota de pantalla i tanca la temporada amb molt bons números, més d’un milió de catalans enganxats a les paròdies de la final de Wembley.

El presentador de TVE Sergio Sauca ha demostrat al llarg de la temporada ser antibarcelonista però en la retransmissió de la final de la Champions

Continuar llegint »

30/05/2011

TV3 guanya la partida a TVE en la final de la Champions a Catalunya

wembley

La retransmissió del partit de la final de la Champions a Wembley va acumular un 77% de quota de pantalla, repartit entre TV3 que guanya amb un 46%, davant de TVE que fa un 31%. En Rocco parla del fenomen televisiu Me cambio de familia de Cuatro. Escoltem com una dona entra en una casa i ja imposa canvis. Torreiglesias segueix tallant les converses telefòniques a mitja consulta.

Continuar llegint »

21/04/2011

TVE manipula el so del moment de l’himne espanyol a la Copa

reisPràcticament 8 de cada 10 persones es van enganxar ahir al clàssic de la Copa del Rei i la pròrroga va superar tots els rècords amb el 78% de quota de pantalla. En Rocco ens compara la transmissió entre la televisió alemanya i l’espanyola de l’himne i és evident que a TVE van apostar per manipular els àudios i fer que l’himne espanyol sonés sense crits i xiulets del públic.

Continuar llegint »

13/04/2011

Estrenen una sèrie sobre un popular compte de Twitter

las_chorradas_de_mi_padreA La teleaddicció d’avui parlem d’un rumor: el Partit Popular si guanya les properes eleccions generals podria fer tornar la publicitat a TVE. També comentem l’estrena de Las chorradas de mi padre

Continuar llegint »

09/03/2011

El Barça-Arsenal s'endú més de la meitat de l'audiència d'ahir a la nit

xavi_gol_arsenalEl Barça-Arsenal a TVE enganxa a 2.074.000 espectadors, més de la meitat de l’audiència d’ahir a la nit!

Continuar llegint »

Pàgina 1 de 7 1237 »

Tancar
Tancar
Tancar