21/07/2011

Comprovem que la televisió a l’estiu aporta pocs bons talls

 

television

Supervivientes arrasa un altre dimecres i ho fa amb un 14,9 % de quota de pantalla. Ja sabem que és estiu i que la qualitat dels programes de televisió baixa, però en Rocco n'ha intentat trobar alguns d’originals. A las Tardes de Juan y Medio, recomanen refregar un cap d’all si el violí de la teva parella no funciona. Al Call TV busquen un animal i li diuen zorra a la presentadora.

Continuar llegint »

15/07/2011

Alguns polítics fan campanya per treure de TV3 a Pilar Rahola

rahola

Una regidora d’ICV i un d’ERC han demanat que marxin de TV3 tertulians com Pilar Rahola i des d’Els Matins ella respon contundentment a les acusacions d’aquests polítics al·legant que han retornat a l’època de la inquisició. Supervivientes arrasa amb diferència amb un 22,9% de quota de pantalla

Continuar llegint »

14/07/2011

Josep Pedrerol creu que Marta Ferrusola s’ha de disculpar amb Espanya

pedrerol

Josep Pedrerol, des de Punto Pelota, considera que són una falta de respecte els comentaris que ha fet Marta Ferrusola en relació a Espanya i vol que demani disculpes. Supervivientes: última hora és el programa més vist pels catalans amb un 18% de share. A No se lo digas a mamá, de Cuatro, agafen talls d’una mateixa notícia dels informatius de la seva casa germana

Continuar llegint »

14/07/2011

Una serp es salva de la picada a Aída Nizar

serpiente

Una informació d’última hora ens informa que a Supervivientes una serp molt verinosa acaba de picar a Aída Nizar i miraculosament la serp es troba bé. Un crític musical ha posat un nou nom a l’estil musical de Coldplay ja que mescla tot tipus de cançons i melodies d’altres bandes.

Continuar llegint »

11/07/2011

‘Supervivientes’ fa rècord d’audiència en els realitys televisius espanyols

supervivientes3

El pastís de l’audiència de diumenge se’l reparteixen TV3 i Telecinco però lidera la segona amb La que se avecina, que fa un 18,4% de share. A Supervivientes es munta un pollastre per les paraules que li dedica Jorge Javier Vázquez a Aida Nízar. Els germans d’Aida  també s’apunten al carro i van a La Noria a opinar sobre el tema.

Continuar llegint »

01/07/2011

Un dijous més, ‘Supervivientes’ bat tots els rècords d’audiència

rosa_benito

Supervivientes s’endú gairebé tot el pastís de l’audiència d’ahir amb 3.400.000 espectadors. S’ha creat una pàgina web on apareix un rànquing dels millors moments de la televisió d’aquesta temporada i al capdamunt està CoolTV amb la trucada d’una dona que juga en un concurs. Escoltem que les presentadores d’aquests concursos tenen un alt nivell intel·lectual.

Continuar llegint »

21/06/2011

Indiana Jones guanya l’audiència d’ahir la nit

Lindiana_jonesa nit de dilluns la guanya, amb un 15,6% de share, la pel·lícula d’Antena 3 Indiana Jones y la última cruzada. A Supervivientes es viuen moments de tensió per una estoreta. La reportera d’Intereconomía s’encara amb un grup d’indignats que la burxen en directe. I escoltem un fantàstic consell de Txumari Alfaro.

Continuar llegint »

17/06/2011

Isabel Pantoja va a Telecinco per rebre el seu fill

pantojaEls catalans s’enganxen a Supervivientes amb un 21,3% de quota de pantalla i no és per menys, perquè ahir Telecinco va oferir un dels moments televisius de l’any. Ahir tornava Kiko Rivera de l’illa i la seva mare Isabel Pantoja va voler rebre’l al plató. L’amor d’una mare és tan gran que ho va fer sense cobrar i deixant enrere les pugnes que havia tingut amb la cadena i especialment amb Jorge Javier Vázquez.

Continuar llegint »

31/05/2011

‘Crackòvia’ tanca temporada i triomfa amb 1.153.000 catalans

crack_via3

La nit de dilluns la guanya Crackòvia amb un 34,3% de quota de pantalla i tanca la temporada amb molt bons números, més d’un milió de catalans enganxats a les paròdies de la final de Wembley.

El presentador de TVE Sergio Sauca ha demostrat al llarg de la temporada ser antibarcelonista però en la retransmissió de la final de la Champions

Continuar llegint »

30/05/2011

'Supervivientes' reté Kiko Rivera tot i la gota

kiko_rivera

A La teleaddicció parlem de les nits de divendres a Cuatro que culminen amb Me cambio de familia, una sèrie delirant, i un super peliculón de Callejeros: Profesión Prostituta.

Continuar llegint »

Pàgina 1 de 4 1234 »

Tancar
Tancar
Tancar