07/05/2012

En Josmar es transforma en la Shakira

asdf_josmar_100x80

Coincidint amb el llançament del nou senzill de Shakira, "Addicted to you", en Josmar l'ha versionat. No us perdeu tampoc el seu talent per improvitzar qualsevol cançó amb qualsevol temàtica.

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

17/04/2012

Shakira s'inventa la lletra de l'himne de Colòmbia

La cantant colombiana no acaba de recordar gaire bé la lletra del seu país. Fer l'amor amb mitjons és millor per arribar a l'orgasme i acaben d'inaugurar al Japó la primera guarderia per ovelles.

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

09/03/2012

L’enfonsament del Titanic

En Palomino ens explica la seva teoria de l’enfonsament del Titanic. Coneixem les noves mascotes de la Shakira. Un home està molt sorprès per culpa de l’etiqueta d’una pantalons. I repassem el rànking dels homes més rics del món.

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

06/03/2012

Shakira diu que Piqué és com un soldat

El Mundo Deportivo publica unes declaracions de Shakira sobre en Piqué: ‘Gerard es como un soldado’. En Peyu diu que no podem comparar a un jugador de futbol amb un soldat i recomana que els famosos s’emboliquin amb persones anònimes.

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

29/02/2012

Andrés Iniesta es converteix en pirata

Descobrim que el futbolista doblarà a un pirata en una pel·lícula. L’alcalde Xavier Trias farà de sacerdot quan finalitzin les obres de la Catedral de Barcelona. Shakira i Piqué juguen a l’Scrabble en el seu temps lliure. I acompanyem als Mossos durant una patrulla per la fira de telefonia mòbil.

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

08/02/2012

Shakira aprèn a parlar en català

shakira-full-moon-madrid-spain-07

Coneixem al professor de català de la Shakira. Lluís Canut parla del polèmic cas de d’Alberto Contador i la Núria acaba menjant-se el bistec. David Bisbal està molt afectat per la separació d’OBK. El president Mas truca als catalans que viuen fora de Catalunya per fer-los tornar.

Continuar llegint »

17/10/2011

Shakira es consola amb un cantant

imagen_concierto_shakira

A les Celebrities de l’Elisenda Pineda, Shakira es consola a falta de Piqué amb el cantant de Calle 13 que actua amb ella i s’escriu a l’esquena “Hoy soy tu Piqué”. L’extennista Anna Kournikova vol tenir fills amb Enrique Iglesias.

Continuar llegint »

06/10/2011

La Shakira canta pel Fricandó!

shakira-dia-especial

Al Fricandó directe, l’informatiu de Catalunya, parlem amb alts càrrecs sobre les retallades de la paga extra de Nadal i Shakira li dedica tweets a en Gerard Piqué.

Continuar llegint »

28/09/2011

Shakira és l'estilista de Gerard Piqué

shakira-full-moon-madrid-spain-07

Fa poc hem conegut que Shakira és la responsable de l'estilisme de Piqué, però nosaltres no ens ho creiem gaire, que potser hauria de començar a assessorar-se a ella mateixa, que ja li convé. Pamela Anderson sempre es va voler casar amb Michael Jackson

Continuar llegint »

26/09/2011

La familia de Piqué adquireix una tribuna per donar-li intimitat a Shakira

n_20110424160842_shakira_y_pique_los_otros_protagonistas_del_barcelona_osasuna

En Peyu ha trobat, a El Mundo Deportivo, que la família de Piqué ha adquirit una tribuna privada de luxe a la segona graderia del Camp Nou perquè Shakira pugui anar al camp amb una mica d'intimitat. Ens hem quedat sense les imatges d'aquelles cares de patiment de la colombiana

Continuar llegint »

Pàgina 1 de 6 1236 »

Tancar
Tancar
Tancar