17/03/2011

Aigua de la dutxa de colors, segons la temperatura

dutxa_colorAtenció a l’invent d’avui perquè està molt ben pensat. Convindreu amb mi que un dels moments més crítics del dia és quan t’has de posar sota la dutxa i no tens les garanties de què l’aigua està a la temperatura que ha d’estar. Si és massa freda et cagues en tot, i si és massa calenta... també. Per resoldre això a algú se li ha acudit idear el 'color shower'.

Continuar llegint »

09/04/2010

Google desenvolupa un traductor de l'idioma dels animals pel mòbil

Quan una vaca diu mu... a què s'està referint exactament? I quan un gos fa guau? Un dels grans misteris de la humanitat és poder traduïr el llenguatge dels animals. Doncs atenció perquè pel misteri dels animals és a punt de sortir una aplicació que convertirà el vostre telèfon en un traductor bèstia-català.

Continuar llegint »

08/04/2010

Una samarreta que t'indica quants correus tens a la safata d'entrada

Avui en dia hi ha moltíssima gent que no pot passar un segon sense saber quants correus electrònics ha rebut. Sempre hi ha la possibilitat de tenir un mòbil que t'indiqui l'arribada del correu, però has de tenir el mòbil a mà... estar pendent d'ell...

Continuar llegint »

07/04/2010

Cartes amb sobre per internet

Avui us explicaré un secret. Fa molts i molts anys, quan no existien els mòbils, ni els euros, ni la nespresso, la gent tampoc tenia e-mail... Això provocava que s'haguessin d'escriure cartes.

Continuar llegint »

06/04/2010

Un pintallavis que indica les ganes de sexe

Avui recomano un pintallavis. El fabrica una marca de Califòrnia anomenada Too Faced (la pàgina és www.toofaced.com) i el producte es diu Mood Swing. És una barra de llavis que té un color pràcticament transparent.

Continuar llegint »

01/04/2010

Compra't una roda de bicicleta tunejada

Cada any surt alguna joguina que acaba sent la sensació de la temporada. I quan parlo de joguina no em refereixo a coses per petits, sinó a aquell objecte pensat per adolescents que s'acaben apropiant els creatius de publicitat, informàtics i altra penya moderna.

Continuar llegint »

31/03/2010

Un programa per adaptar webs al mòbil

Sabeu que si accediu des del vostre mòbil a una pàgina web normal surt tota desconfigurada, i que el més recomanable és anar a pàgines que ja tinguin versions adaptades per mòbils. Doncs bé, ha sortit una pàgina que us permetrà a vosaltres mateixos fer o adaptar pàgines per mòbils.

Continuar llegint »

30/03/2010

Un comandament a distància per gossos

He descobert una aplicació per iPhone o iPod que encara no sé si creure-me-la. És un comandament a distància per gossos. És a dir, tu et descarregues aquest programa (que es diu iremotedog i que val menys de dos euros) i podràs fer-li fer al teu gos el què vulguis.

Continuar llegint »

29/03/2010

Escolta les 99 cançons emergents més populars del moment

Puc recomanar una pàgina de música? ( i que no és RAC105... clar). Es tracta de www.wearehunted.com, una pàgina que reuneix les 99 cançons emergents més populars del moment, o com a mínim així ho venen.

Continuar llegint »

26/03/2010

Coneix el nivell de vida d'una ciutat amb un sol click

Un dels dubtes habituals quan viatgem o, encara pitjor, quan ens mudem a viure a un altre país és saber quin és el nivell de vida.

Continuar llegint »

Pàgina 1 de 4 1234 »

Tancar
Tancar
Tancar