23/07/2010

La cervesa més forta del món se serveix dintre d'animals dissecats

The End of History s’ha convertit, amb 55 graus, en la cervesa amb més contingut alcohòlic del món. És d’origen escocès i costa uns 855 dòlars. La polèmica no ha tardat en sorgir perquè tan innovadora beguda ve empaquetada dins d’animals dissecats.

Continuar llegint »

21/07/2010

Una família americana inventa el caca mòbil

Una família dels Estats Units mai més s’haurà de preocupar per parar a la carretera per anar al lavabo. Són els creador del caca mòbil.

Continuar llegint »

19/07/2010

Una model romana crea el "Partit de la gent bella"

Sanziana Buruiana

Sanziana Buruiana, una model romana de 23 anys ha creat el "Partit polític de la gent bella". La jove va assenyalar que l'horitzó de la nova agrupació és el millorament de la imatge de Romania i l'atracció de turistes estrangers.

Continuar llegint »

16/07/2010

Demanen que al nadar es tanqui la boca per estalviar aigua

A Àustria es demana als usuaris de les piscines de natació que tanquin la boca per estalviar aigua. És difícil calcular quanta aigua desapareix de les piscines per entrar a l'organisme de les persones però sembla ser que al país del centre d'Europa creuen que és molta. Per això es prohibeix als nedadors obrir la boca.

Continuar llegint »

14/07/2010

Els perills de les hamburgueses monumentals

Els dentistes de Taiwan fan una advertència sobre els perills de les hamburgueses triples, quàdruples i quíntuples: poden travar la mandíbula i deixar-te amb un persistent gest d’estorament.

Continuar llegint »

12/07/2010

Obliga a la seva mare a planxar a punta de pistola

Un home va raptar la seva mare i la va amenaçar amb una pistola perquè volia que li planxés la roba. L'individu és Robert Edward Tyrrell Jr. i va ser arrestat i sense dret a fiança pel segrest i l'assaltament.

Continuar llegint »

09/07/2010

Es fa 1.093 pírcings en un dia i no arriba a 2000 perquè li fa mal

Ashleigh Hopkins és el nou posseïdor del rècord del món de perforacions en una sola sessió. Ho va fer fa uns dies al Roseville Tattoo Studio, un local de California.

Continuar llegint »

07/07/2010

El pop Paul aposta per Espanya en el partit contra Alemanya

Fins ahir dimarts, el famós pop Paul no va fer el seu esperat pronòstic sobre el partit de semifinals entre Espanya i Alemanya. I va arribar el moment en què va haver de decidir-se...

Continuar llegint »

05/07/2010

La Policia intercepta una rèplica del trofeu del Mundial de Futbol fabricat amb cocaïna

Les autoritats de Colòmbia van interceptar dissabte una rèplica de la Copa del Món de Futbol plena amb 11 quilos de cocaïna que anava cap a Espanya, segons va informar la policia.

Continuar llegint »

02/07/2010

Bolquers de casament

Una empresa ha trobat la solució perquè les núvies no hagin d'anar al bany el dia de la seva boda i així no tacar-se el vestit de núvia amb salpicades no volgudes... I és que han dissenyat el bolquer "de núvia"

Continuar llegint »

Pàgina 1 de 4 1234 »

Tancar
Tancar
Tancar