13/05/2011

En Bernis fa un homentage a Bob Marley

bob_marley_one_love

En Miquel Bernis fa el seu particular homenatge a Bob Marley que aquest any es compleixen 30 anys de la seva mort. Versiona “One love”

Continuar llegint »

08/04/2011

En Bernis fa una versió del "Baby" de Justin Bieber

justin-bieber-musicayradioAl Fricandó ens fa una mica de ràbia el Justin Bieber però la veritat és que la seva visita a Barcelona no ha deixat indiferent a ningú. I tampoc al nostre home del temps, en Miquel Bernis que ha versionat el “Baby”

Continuar llegint »

18/02/2011

En Bernis fa una versió de "Me and the farmer" dels The Housemartins

El meteoròleg cantant del Fricandó matiner versiona “Me and the farmer” dels The Housemartins. El cap de setmana seguirà sent d’hivern però el sol dels migdies farà que ens traiem la bufanda i els guants.

Continuar llegint »

11/02/2011

En Bernis fa una versió de la cançó d'Els Pets 'El que val la pena de veritat'

En Miquel, el cantant meteoròleg, avança la previsió del temps pel cap de setmana amb la cançó d'Els Pets, "El que val la pena de veritat".

Continuar llegint »

04/02/2011

En Miquel fa una versió del 'I got you Babe' de Sonny and Cher

En Miquel Bernis arriba amb la nova versió del “I got you Babe” de Sonny and Cher per explicar-nos el temps que tindrem aquest cap de setmana. Descarrega’t el podcast i sabreu la meteorologia.

Continuar llegint »

28/01/2011

En Bernis fa una versió del "Keep falling on my head" dels Raindrops

lluviaAmb els Raindrops i el seu “Keep falling on my head” ens acomiadem de la setmana i donem la benvinguda a aquests dos dies de festa passats per aigua tal com ens canta el nostre meteoròleg Miquel Bernis.

Continuar llegint »

21/01/2011

En Bernis canta el temps del cap de setmana

frioEn Miquel Bernis ens canta la cançó més gèlida de l'any. Amb una versió del "Girls and boys" dels Blur, el nostre home del temps ens fa el pronòstic per aquest cap de setmana amb les temperatures més baixes d'aquet hivern.

Continuar llegint »

31/12/2010

En Miquel Bernis fa una versió d''Un año más' de Mecano

bon_anyEn Miquel Bernis versiona l’última cançó de l’any amb Mecano: "Un año más" per explicar la climatologia que hi haurà les properes 48 hores.  

Continuar llegint »

17/12/2010

En Bernis fa una versió del 'Last Christmas' d'en George Michael

En Miquel Bernis canta la cançó "Last Christmas" d’en George Michael per explicar la previsió del temps d’aquest cap de setmana.

Continuar llegint »

10/12/2010

En Bernis fa una versió dels The Beatles en homenatge a John Lennon

En homenatge a la mort de John Lennon ara fa 31 anys, en Miquel ha versionat un clàssic dels The Beatles. Voleu saber de quina cançó es tracta i quines temperatures tindreu aquest cap de setmana?

Continuar llegint »

Pàgina 1 de 5 1235 »

Tancar
Tancar
Tancar