13/04/2012

El Fricandó matiner et presenta Lady Gaga en concert, el 6 d'octubre a Barcelona

lady_gaga_universal_600

La dona més poderosa del món el 2011, segons la prestigiosa revista Forbes, i una de les 100 persones més influents del món el 2010, segons Times, ara arriba a Barcelona per presentar la seva gira "The born this way ball".

El 6 d'octubre, al Palau Sant Jordi de Barcelona, Lady Gaga no només presentarà el seu darrer disc, Born this way, que es va llançar el maig del 2011 i que ja ha venut més de 6 milions d'exemplars, sinó que també cantarà cançons dels seus altres dos discos: The fame i The fame monster.

Continuar llegint »

19/01/2012

Madonna insinua que “Born this way” és un plagi

madonna_blanc600

Sembla que competència directa i amistat no són compatibles, i si no que ho preguntin a Madonna i Lady Gaga. Des que Gaga es va donar a conèixer a tot el món amb “Just dance”, ja es va començar a qüestionar si a Madonna li podia estar perillant la corona de “reina del pop”.

Continuar llegint »

17/01/2012

Barack Obama canta com Lady Gaga

obama

Un cibernauta s’ha passat un dia sencer reconstruint els discursos del president dels Estats Units Barack Obama i n’ha acabat fent la cançó "Born this way", de Lady Gaga. Una altra cantant, Beyoncé, ha estat la inspiració per posar-li el seu nom a una mosca australiana.

Continuar llegint »

15/12/2011

Romina Belluscio es posa pits

romina

La nova xicota de Guti s’ha operat els pits per segona vegada per tenir més content al futbolista. Lady Gaga ha explicat que no tenia portes a casa durant la seva infància

Continuar llegint »

06/12/2011

"Marry the night" ja té videoclip (de 13 minuts!)

22/11/2011

Les millors actuacions de la gala Children in Need

Children in Need ve a ser, salvant les distàncies, el que a Catalunya és La Marató. Es tracta d'una organització britànica que, gràcies a la BBC, col·lecta fons per a causes benèfiques, com l'ajuda a nens amb necessitats extremes. Cada any, des del 1980, s'organitza un gran esdeveniment en el qual es reuneixen algunes celebritats per interpretar els seus temes. Coldplay, Lady Gaga, Jessie J o Gary Barlow són només alguns dels noms de l'edició d'aquest 2011. Voleu veure les actuacions?

Coldplay - "Viva la vida"

Continuar llegint »

26/10/2011

Chenoa podria optar a Eurovisió

chenoa-artista

Quan la Rosa va cantar, Chenoa la va acompanyar amb tot el gruper de 'triunfitos'. Ara sembla que podria ser ella la nova vocalista que representés Espanya a la propera gala d’Eurovisió per l’any que ve. I Madonna ha assegurat no saber qui és Lady Gaga.

Continuar llegint »

13/10/2011

The Lady (Gaga) is a tramp

Què devia pensar Tony Bennett quan va veure per primera vegada Lady Gaga? “He de fer un duet amb ella”? Diria que no...

Perquè tot i haver cantat amb gent molt heterogènia (Michael Bublé, Sheryl Crow, Amy Winehouse, etc.), Lady Gaga són paraules majors. I és que potser la primera vegada que la va veure va ser enfundada en làtex blanc sortint d‘un taüt al clip de “Bad Romance”, traient espurnes dels mugrons a “Paparazzi”, o potser vestida de gala amb 25 kg. de filet de vedella crua.

Continuar llegint »

29/09/2011

Lady Gaga podria fer rituals satànics

gaga

Avui sabem com s'ho va fer el president francès Sarkozy per lligar-se la preciosa Carla Bruni. I ens n'assabentem que va deixar una banyera plena de sang en un hotel on s'allotjava a Londres. I ara que sabem que Pa Negre representarà a Espanya com a candidata als Òscar, a Antena3 es pregunten què ens sembla que una pel·lícula catalana sigui la representant d'Espanya.

Continuar llegint »

22/09/2011

Lady Gaga ensenya el piercing que porta a l'entrecuix

lady-gaga-piercing

Madonna retalla 10 minuts la seva pel·lícula W.E. a causa del munt de crítiques que ha rebut. I en un descuit -i per portar un vestit massa del seu estil- Lady Gaga ho ensenya tot, tot i tot, fins i tot el piercing que porta allà entre les cames. Clar que si portés calces no li passarien aquestes coses...

Continuar llegint »

Pàgina 1 de 7 1237 »

Tancar
Tancar
Tancar