02/05/2012

En Josmar surt a La Sexta

Un reportatge de La Sexta marca alguns referents de personatges que han marcat en el seu terreny professional i citen d'exemple a en Josmar dins la música. I el Jordi d'Art Attack ens fa una master class d'interpretació.

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

25/04/2012

Presentem en societat la periquita d'en Josmar

La Cala és la periquita d'en Josmar i li agrada molt jugar a futbol. Una dona perd la feina després de donar un ronyó a la seva cap. I troben un cotxe aparcat a la boca del metro de París.

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

02/04/2012

En Josmar canta “Give me all your love”

L’artista del Fricandó reinterpreta la nova cançó de Madonna “Give me all your love”. I en Gonzalo, el concursant d’avui, ha descobert quina estació de l’any s’amagava entre tanta lletra.

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

26/03/2012

En Josmar canta “Ragazza”

L’estrella del Fricandó versiona el seu propi èxit per fer un homenatge al programa. I en Llull, el concursant d’avui, ha encertat que s’amagava darrera de la cançó.

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

19/03/2012

En Medina substitueix en Josmar

L’Ivan es converteix en el nou cantant del Fricandó i versiona la famosa cançó "Born in the U.S.A." del seu ídol. I en Jan, el concursant d’avui, ha descobert quin és l’objecte que ens ajuda a protegir-nos del sol.

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

12/03/2012

En Josmar canta “S&M”

L’artista del Fricandó ens canta una de les cançons més famoses de la Rihanna, “S&M”. I la concursant d’avui ha descobert l’únic animal domèstic que duu botes per caminar.

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

05/03/2012

En Josmar imita Adele

L'estrella del programa es posa romàntica. En Josmar canta el "Someone like you" d'Adele per parlar del telèfon, un aparell que ell fa servir molt ja que tot el dia està molt sol·licitat. Escolta de nou la seva versió aquí!

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

02/03/2012

El Josmar prepara l'actuació

En Medina i un dels oients que han anat a La Molina s'han colat al camerino d'en Josmar per saber com té planejat vestir-se de cara a l'actuació d'avui en directe.

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

22/02/2012

En Josmar promociona Seven Television

L’artista del Fricandó promociona Seven Television per haver comprat els drets per emetre els partits de futbol. El marit de la presidenta finlandesa ha estat enxampat mirant una altra dona. David Bisbal opina sobre si es bo o no per Catalunya tenir un complex com Eurovegas. I l’orquestra Mondragón canta a una companyia brasilera que ofereix cabines especials per les parelles.

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

20/02/2012

En Josmar canta “All of me”

L’estrella del Fricandó ens versiona el famós tema “All of me” de Sabrina Salerno. I la Gisela, la concursant d’avui, ha descobert que la cançó estava molt relacionada amb tot el fred que hem patit aquests últims dies.

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

Pàgina 1 de 8 1238 »

Tancar
Tancar
Tancar