26/03/2012

On hem de comprar flors?

Alaska i Mario ens expliquen on hem d’anar a comprar les millors flors durant el seu programa a l’MTV. Intereconomía emet el documental Lo que esconde Cataluña. I a Cuarto Milenio ens ensenyen els misteris d’un sarcòfag.

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

23/09/2011

A Intereconomía es pensen que López Tena va fumat

algarra-tena

A Intereconomía hi ha mal rotllo per culpa d'una entrevista a Alfred López Tena en què diu que vol "rebentar Espanya des de dintre". Al final, el presentador acaba preguntant-li què s'ha fumat?

Continuar llegint »

28/06/2011

'Punto Pelota' treurà la revista del programa

punto-pelota-guiness

A La teleadicció recordem a Peter Falk, el mític Colombo, que va morir als 83 el passat dimecres. I també parlem de la nova aventura del canal Intereconomia

Continuar llegint »

27/06/2011

José Bono critica Intereconomía a ‘La Noria’ de Telecinco

 

jose_bono

Noche en el museo va ser la pel·lícula més vista  pels catalans diumenge a la nit, amb un 19,4% de quota de pantalla. José Bono va anar a La Noria i va ser molt crític amb la cadena Intereconomía i els seus periodistes, dels qui va treure més d’un drap brut. A Sálvame, els continguts són tan forts que a una dona que estava de públic li dóna una baixada de sucre.

Continuar llegint »

10/06/2011

Pilar Rahola ara també surt a Intereconomía

pilar_rahola2Supervivientes guanya la nit a Catalunya amb un 17,2% de quota de pantalla, en un programa en el que Quico Rivera anuncia que deixa l’illa per problemes físics. Pilar Rahola oblida per un dia les seves discrepàncies amb Intereconomía i apareix en directe des de Barcelona a Dando Caña per promocionar el seu llibre. L’equip de El Intermedio envia a Gonzo a fer la campanya 'Save the fachas'

Continuar llegint »

08/06/2011

Xavier Sardà prepara a Antena3 una versió semblant a la d’'El Convidat'

sardaGràcies al seus contactes, en Rocco confirma que Xavier Sardà farà a Antena3 una versió semblant a la d’El convidat de l’Albert Om. El partit d’Espanya-Veneçuela emès a TVE arrasa a Catalunya amb un 20% de quota de pantalla. A Intereconomia intenten recaptar diners a partir d’una crida general des de tots els seus programes.

Continuar llegint »

08/06/2011

Intereconomia demana ajuda econòmica als seus espectadors

intereconomia

A La teleaddicció, la Irene ens parla de la curiosa iniciativa del canal Intereconomia que demana l’ajuda econòmica als seus espectadors per poder seguir donant canya. I, al final, la Irene et recomana l’estrena

Continuar llegint »

23/05/2011

Karmele marxa de 'Sálvame' per sempre

karmeleLa comentarista Karmele Marchante marxa a estudiar Història de l’art a l’estranger i s’acomiada del programa Sálvame de Telecinco. Jorge Javier s’acomiada d’ella en directe tot i que no ho fa precisament amb elogis. A Intereconomía connecten amb Plaça Catalunya i parlen amb un noi de classe alta que explica l’ambient que es vivia a la concentració.

Continuar llegint »

27/04/2011

Intereconomia declara la guerra a l''APM'

apm_intereconomiaA La teleaddicció parlem de l’enganxada de Mª Dolores de Cospedal amb la periodista Ana Pastor a Los Desayunos de TVE per la suposada poca imparcialitat de la cadena pública. També comentem l’última guerra en la que s’ha

Continuar llegint »

30/03/2011

"Lore, Lore, Macu, Macu" la cançó de l'estiu?

lore_lore_macu_macu_n-365xxx80A La teleaddicció parlem de la possible demanada del canal Intereconomía a La Sexta per una broma que van fer a El Intermedio. I, per acabar, expliquem el fenomen “Lore, Lore, Macu, Macu”

Continuar llegint »

Pàgina 1 de 8 1238 »

Tancar
Tancar
Tancar