13/03/2014

Així va ser el 'Tour Fricandó de neu' a Vallter

27/03/2012

Així va ser l'escapada del Fricandó matiner a Vall de Núria

Continuar llegint »

27/07/2011

Final de temporada del Fricandó matiner al Museu del Rock de Las Arenas

Dijous passat el Museu del Rock del Centre d'Oci Las Arenas va ser l'escenari protagonista del final de temporada del Fricandó matiner. Molts fricanderos van tenir l'ocasió de veure-ho en directe, i d'altres ho van poder veure a través de rac105.cat. Amb tot, aquí teniu el reportatge del que va ser la nit de final de temporada fricandera! Amb actuació de Josmar inclosa!

Continuar llegint »

18/03/2011

Les postres influeixen en la personalitat?

postresAixò no vol dir que el que mengem ens canviï la manera de ser, però asseguren que, en funció de les nostres postres preferides, som d'una o altra manera... Ho diu un equip de psicòlegs britànics. Per exemple, si ens agrada molt el pastís de xocolata vol dir que som aventurers, no tenim por a la novetat, fem bromes rares i som persones lleials. Si demanem, per exemple, pastís de llimona

Continuar llegint »

17/03/2011

Ahir a la nit en Peyu confiava en l'Olympique

Enmadrid_olympike Peyu es pensava que ahir el Madrid quedaria eliminat de la Champions i s'havia preparat una secció sobre el tema. El que va fer va ser trucar a diferents telèfons d'Espanya buscant madridistes que volguessin fer la porra pel partit.

Continuar llegint »

17/03/2011

El Madrid i l'Olympique guanyen la quota de pantalla del dimecres

Areial_madridmb un 32% de share el partit de vuitens entre el Real Madrid i l’Olympique de Lió guanya la nit d’ahir. Ara sí, ja podem dir que ha nascut un nou personatge freak: la Paqui 'de las coles', i tot apunta que serà la rebelació de la temporada al Sálvame de Telecinco.

Continuar llegint »

17/03/2011

Joana Ortega encara no és psicòloga

Cojoana_ortegam alguns ja sabreu, la vicepresidenta de la Generalitat, Joana Ortega, ahir va afirmar haver mentit en el seu currículum, ja que en realitat mai va arribar a acabar la carrera de Psicologia.

Continuar llegint »

17/03/2011

Què és el pitjor d'una àrea de servei?

area_servicioLa conclusió és que a les 100 àrees de tot europa que s'han estudiat hi ha una il·luminació deficient i algunes ni tan sols tenen lavabos ni mínimes mesures d'higiene. Quina és la pitjor àrea de servei d'Europa?

Continuar llegint »

17/03/2011

Alaska estrenarà reality-show a l'MTV

alaskaLa Pink ha canviat de look, s'ha tallat els cabells i es veu que el pentinat no li agrada ni a ella mateixa. Els metges han tingut algunes confusions amb el sexe del nou fill del matrimoni Beckam i l'Alaska tindrà el seu propi reality-show a MTV.

Continuar llegint »

17/03/2011

Aigua de la dutxa de colors, segons la temperatura

dutxa_colorAtenció a l’invent d’avui perquè està molt ben pensat. Convindreu amb mi que un dels moments més crítics del dia és quan t’has de posar sota la dutxa i no tens les garanties de què l’aigua està a la temperatura que ha d’estar. Si és massa freda et cagues en tot, i si és massa calenta... també. Per resoldre això a algú se li ha acudit idear el 'color shower'.

Continuar llegint »

Pàgina 1 de 4 1234 »

Tancar
Tancar
Tancar