22/06/2011

Descobreix els millors remeis de l’àvia amb Txumari Alfaro

txumari_alfaro

El Medina dedica el Superstar al presentador Txumari Alfaro, l’expert en medicina casolana. Descobrim la seva faceta aventurera i els seus 26 viatges a la selva amazònica i les 50 voltes al món. Ens explica les propietats positives de l’orina com a remei medicinal i ens confessa que manté la boca sana i neta gràcies als glopejos d’orina.

Continuar llegint »

22/06/2011

Famosos que suen

michele_obama_suant

Avui us proposo un joc. imaginem quina pàgina d’inici tenen en el seu navegador diferents personatges. Per exemple, la nòvia d’en Peyu... La web de Cosmetoda. O Maria Lapiedra... La d’en Joan Laporta. I atenció perquè he trobat, indiscutiblement, la que tindria Jose Antonio Camacho, l’ex entrenador de La Roja: http://www.celebritysweating.com/, o el què és el mateix, la pàgina dels famosos que suen.

Continuar llegint »

07/03/2011

Com han celebrat el Carnaval els famosos?

carnaval_rio11Aquest cap de setmana s'ha celebrat el Carnaval a moltes poblacions de Catalunya. El Peyu ens ha explicat com van celebrar el Carnaval alguns famosos

Continuar llegint »

13/01/2011

En Peyu repassa algunes de les separacions de famosos del 2010

penelope_bardemEl Peyu s'ha aficionat a repassar les revistes del cor. Avui no podia dormir perquè no sap on naixerà el fill de Penélope Cruz i Javier Bardem. Aprofitant que fa poc que hem superat el 2010, ha repassat algunes de les separacions

Continuar llegint »

13/10/2010

Un traductor de 'tweets' per a seguidors de famosos

Una de les coses que agrada molt als usuaris de Twitter, la xarxa social de micro-blogging, és fer-se seguidors de famosos. Si teniu un compte a Twitter i seguiu un actor o un esportista, rebreu els missatges que envia i tindreu una font d’informació directa amb el protagonista. Però què passa si el famós és un ‘guiri’?

Continuar llegint »

13/10/2010

Descobrim qui és la persona més estimada d'Espanya

Avui volem saber qui és la persona més estimada de l’Estat. És per això que ens hem fixat al rànquing anual de 10 persones més estimades de tot l’Estat. La majoria són esportistes o membres de la monarquia. Per exemple, al número 10 de la llista trobem el príncep Felip, al 8 el rei Joan Carles i al 6 la reina Sofia. Dels cinc primers, dos són del Barça, Iniesta i Villa. El podi és per al Pau Gasol, l’Iker Casillas i atenció, perquè el més estimat és... Rafa Nadal!

Continuar llegint »

23/07/2010

Eugenia Martínez de Irujo està desapareguda

No sabem on s’ha amagat Eugenia Martínez de Irujo… Fa molt temps que no la veiem, ni fent les seves desfilades de la platja a casa i de casa a la platja, ni pujada dalt d’un barco amb en Jan Laporta, ni sortint a la nit amb uns amics a fumar cigarretes i a fer-se fotos. Duquesita!!! Surt del cau!!

Continuar llegint »

22/07/2010

Jennifer Aniston es despulla pel seu nou perfum

Oh! Com hi va en Guti!!! Ara resulta que té un “rollete de verano”, una mossa que l’acompanya al xiringuito a fer cervesetes.

Continuar llegint »

21/07/2010

Wesley Snipes anirà a la presó

Avui al Fricandó ens hem assabentat que l’actor Wesley Snipes anirà tres anys a la presó per eludir impostos. Au! A robar carteras!!

Continuar llegint »

20/07/2010

La revista 'Época' no aguanta l'estil de la Princesa Letizia

Els de la revista “Época” no poden sofrir el “look” de la princesa Letizia. Diuen que , pobreta meva, sembla que vagi vestida del “Sepu”

Continuar llegint »

Pàgina 1 de 8 1238 »

Tancar
Tancar
Tancar