05/09/2011

Arriba la nova temporada del Fricandó matiner

equip_fricando

El Fricandó matiner amb Vador Lladó ha tornat avui, i ho farà de dilluns a divendres de les 6 h fins les 10 h del matí. La nova aposta d'aquesta temporada és el fitxatge de Xavi Cazorla que presentarà Fricandó directe, un informatiu d'humor que pretén ser un dels referents del programa, i també l'actualitat del món d'Internet amb la Wikilinks.

Procedent de terres madrilenyes, donem la benvinguda a l'Elisenda Pineda que torna a casa per explicar-nos la vida de les seves Celebrities 2.0 i amb un Celebrities Deluxe els divendres.

Continuar llegint »

05/09/2011

Tornen les Celebrities 2.0 de l'Elisenda Pineda!

celebrities_duquesa

L’Elisenda Pineda torna després d’una temporada a Madrid. Es veu que allà s’ha fet amiga de la Duquesa de Alba, la Esteban i el Paquirrín. I per això ens porta les notícies d’última hora de les celebrities de casa.

Continuar llegint »

19/07/2011

A l'estiu les celebrities també fan vacances

las-celebrities-se-van-de-vacaciones

Anem escassos de notícies. I la més destacada és el retorn de les calces de coll alt entre les celebrities o els modelets de banyador dels actors de Hollywood.

Continuar llegint »

14/07/2011

box105 parlarà en directe amb Joaquín Reyes

joaquin_reyes

Aquesta nit box105 tindrà un convidat de luxe. És Joaquín Reyes que presentarà el seu debut al món del còmic amb Ellos Mismos. Es tracta d'una novel·la gràfica publicada fa uns mesos i que està arrasant. La clau del seu èxit és la de donar vida, a través de vinyetes, a tots els personatges famosos de la seva coneguda secció ‘Celebrities’.

Continuar llegint »

09/04/2010

Jim Carrey deixa a la seva xicota a través de Twitter

Avui a les Celebrities hem sabut que Jim Carrey ha deixat la seva parella de fa 5 anys a través de "Twitter". Que ja em diràs tu si els draps bruts no se'ls pot rentar un a casa. S'han dit coses molt maques i s'han promès amistat eterna i de per vida. Es deuen pensar que ens xumem el dit, aquesta gent...

Continuar llegint »

08/04/2010

Podria ser Sara Carbonero... culé?

Avui a les Celebrities la Pineda ha arribat a la conclusió que la Sara Carbonera podria ser culé, però abans hem tingut el goig i el plaer de poder parlar amb Luis Troquel, periodista de la secció "gente" d'El Periódico de Catalunya.

Continuar llegint »

07/04/2010

Victoria Beckham vol tenir una filla

Avui al Fricandó Matiner ens hem assabentat que el "txurrasco" de la Victoria Beckham està fent una dieta per engreixar-se. I tot això li ve perquè vol tenir una nena.

Continuar llegint »

06/04/2010

Drew Barrymore es queda sense xicot

Avui al Fricandó hem sabut que Drew Barrymore, aquesta artista tan polifacètica que tan bon punt et fa una pel·lícula d'extraterrestres com es droga pels "puestos", ha estat deixada pel que era el seu xicot.

Continuar llegint »

01/04/2010

Madonna no deixa a la filla sortir per les nits

Avui a les Celebrities hem sabut que Madonna no deixa que la seva filla, la Lourdes, es vesteixi ensenyant "catxes" ni que surti a les nits, ni que tingui amics que fumen i la té castigada a casa tot el dia cuidant dels seus germans.

Continuar llegint »

31/03/2010

Chris Brown no troba local per celebrar l'aniversari

Avui al Fricandó hem sabut que Chris Brown, l'ex-manso de Rihanna, vol celebrar el seu aniversari en un local de Nova York o Los Ángeles.

Continuar llegint »

Pàgina 1 de 4 1234 »

Tancar
Tancar
Tancar