Videojocs

18/03/2010

New Super Mario Bros. Wii


Feia molts mesos que no teníem noticies de Mario a Nintendo Wii, tret del seu pas pels jocs olímpics de Vancouver al costat de Sonic, i ja el trobàvem a faltar. A qui Mario, Luigi i companyia no trobaran a faltar seran a Bowser Jr i els seus 7 esbirros que no en tenen prou en ser estomacats a cada entrega que altra cop s’han entestat a raptar la princesa, i a sobre, durant el seu aniversari. Sembla que la festa de celebració s’haurà de posposar però almenys la gresca està assegurada.

18/03/2010

Dead Space: Extraction

Tot i ser una saga recent, amb tan sols dos jocs (comptant aquest) i una pel·lícula a la seva esquena, la història, els personatges i l’ambientació donen molt de sí per continuar estirant de la corda i crear més jocs basats en l’univers Dead Space. De fet, en aquest “Spin Off” realitzat expressament per a la màquina de Nintendo, s’hi expliquen els esdeveniments produïts just abans de l’arribada de Isaac Clarke i els seus companys a la USG Ishimura.

18/03/2010

Your Shape


De la mà d’ UbiSoft, des del grup de desenvolupament de Sant Cugat del Vallès, ens arriba el primer entrenador personal de Fitness amb càmera Motion Tracking. Això vol dir que podrem exercitar-nos sense haver d’utilitzar cap comandament. Gràcies aquesta càmera, que posarem sobre la nostre televisió, aquesta aplicació de Fitness serà capaç de detectar els nostres moviments i així anar-nos corregint.

18/03/2010

MotorStorm: Artic Edge


Tothom podria pensar que un MotorStorm en un sistema petit com és la PsP no podria funcionar, que la jugabilitat es veuria massa afectada per la pèrdua de potència i espectacularitat en les curses, o al menys això vaig pensar jo quan va ser anunciat. Realment ha sigut una bona sorpresa descobrir que m’havia equivocat, però passem a veure els motius.

18/03/2010

Assassin's Creed II

Per fi arriba al mercat la segona part del videojoc d’acció i aventures Assassin’s Creed, un dels jocs de nova generació que més disparitat d’opinions va generar en el seu moment i que encara avui continua portant cua. Si bé la primera entrega era argumentalment impecable, amb una història molt elaborada, entre la ficció i la realitat, i tècnicament un dels millors títols amb els que van aparèixer les actuals consoles, no es podia dir el mateix de la seva jugabilitat. No tant pel fet d’estar mal resolta, sinó per la sensació de monotonia que envaïa el jugador després d’unes quantes hores d’acció. Afortunadament, Ubisoft ha sabut escoltar totes les crítiques, tant les que coronaven el seu treball com un joc més que notable, amb petits defectes, com les dels qui més han perjudicat la fama del joc, i per això ara ens presenta, amb el mateix esperit de la primera part, però amb força renovada, Assassin’s Creed II. Una seqüela que continua oferint un argument molt interessant, centrat en la figura de Desmond i els seus avantpassats llunyans, amb un aspecte gràfic i un acompanyament musical molt treballats i la incorporació d’un gran nombre de missions, algunes de noves i d’altres que no ho són tant, però que de ben segur resultaran entretingudes de realitzar. L’assassí ja corre pels carrers de la Itàlia renaixentista de finals de segle XV. Descobrim qui és Ezio i com és mou.

18/03/2010

Army of Two: The 40th Day

Elliot Salem i Tyson Rios, dos companys excèntrics i peculiars viatgen a la ciutat de Shangai per complir una missió rutinària. Amb el que no contaran ells és que la seva missió és veurà alterada per un atemptat terrorista en tota regla. Els dos amics es trobaran enmig d’un embolic de grans consideracions i l’única manera d’aturar-ho és disparant.

18/03/2010

Mass Effect 2


Ja han passat dos anys des de la primera entrega de Mass Effect, en la qual lluitàvem en contra de l'amenaça dels segadors per la supervivència de la galàxia, una vegada aconseguíem derrotar-los i aturar els peus del pèrfid Saren Arterius semblava que hi havia esperances que la galàxia recuperaria la pau, tot i que quedaven encara uns quants geths, el mateix comandant Shepard s'hauria d'encarregar d'eliminar-los. Una de tantes missions més de la Normandia, però enmig d'un combat la sort es gira en contra dels nostres herois i la nau és destruïda.

18/03/2010

Bioshock 2

A la ciutat de Rapture encara hi queden moltes històries per ser relatades. La que us explicaré a continuació narra la història d’un Bigg Daddy, el primer de tots, que un bon dia, mentre passejava per l’encantadora ciutat submergida de Rapture, va presenciar com allò que més estimava a la vida li era arravatat. La seva Little Sister, Eleanor, era capturada per Sophia Lamb, una de les veus contràries a les maneres de fer d’Andrew Ryan, i ell, controlat pel poder d’un plàsmid, no hi podia fer res. El destí del Big Daddy no va ser altre que la mort. I la història va quedar enterrada com va passar amb la mateixa Rapture de 1960...

12/03/2010

Vancouver 2010

Tot i que els jocs olímpics d’hivern ja han acabat, Sega ens ofereix l'opció de continuar-los gaudint amb el videojoc oficial de Vancouver 2010. Desprès del llançament de Sonic i Mario als jocs olímpics d’hivern per a Wii i Nintendo DS arriba el que podríem considerar com el seu germà gran per a les consoles de nova generació. Amb uns gràfics molt més realistes i una mecànica de joc lleugerament més complexa que el de les consoles de Nintendo ens trobem davant del simulador oficial de les competicions olímpiques d’hivern.

Tancar
Tancar
Tancar