Videojocs

18/10/2010

Halo: Reach

Ja fa 9 anys que Bungie va treure al mercat “Halo: Combat Evolved”, un joc que es va convertir en un referent instantani i en un etern debat sobre si és o no la saga més sobrevalodara de la història. Despres de tres entregues i una expansió, arriba a les nostres mans “Halo: Reach”, que narra els fets que van succeir just abans del primer Halo. Es tracta de la última col·laboració exclusiva de Bungie amb Microsoft abans d’explorar altres plataformes.

13/10/2010

Mafia 2

L’any 2002, Illusion Softworks va presentar un joc que en poc temps va esdevenir un títol de culte per a la crítica i per un servidor. Estic parlant de “Mafia: The City of Lost Heaven”, una joia que es sostenia en tres pilars: una història excel·lent, una ambientació impecable i un sèrie de missions que van fer les delícies dels amants del gènere.
8 anys més tard Illusion Softworks, ara 2KCzech, torna a la càrrega com la segona part. Aconseguirà el reconeixement que va aconseguir el seu predecessor?

05/10/2010

Singularity

Controlar el temps és un desig per a molta gent, poder ralentir-ho tot, rejovenir o envellir objectes o sers vius... En definitiva, jugar amb el temps és una cosa que agradaria a la gent, i a Raven ho saben molt bé això. Per aquest motiu han desenvolupat Singularity, un joc ple d’acció , un argument ambientat a la guerra freda i el conflicte entre U.R.S.S i E.U.A. amb la possibilitat de controlar el temps a la nostra voluntat.

15/09/2010

Prince of Persia: The Forgotten Sands

Des del 1987, el nostre príncep preferit ha protagonitzat sis jocs d’aventures, cadascun més espectacular que l'anterior. En aquest cas analitzarem l’ultima entrega de la saga, passant a ser la setena entrega que de ben segur no serà la última.

15/09/2010

Kane and Lynch 2: Dog Days

Fa tres anys, IO Interactive ens va presentar dos personatges realment carismàtics, un parell de psicòpates anomenats Kane i Lynch i aquest cop han tornat per dur a terme una missió senzilla però que els hi canviarà la vida.

13/09/2010

Lego Harry Potter anys 1-4

El nen mag més estimat i conegut arreu del món apareix a les consoles de casa nostra però aquest cop en forma de les peces de Lego amb les que tant ens vam distreure durant la infància.

28/06/2010

Skate 3

Ja han passat tres anys des que el relleu de rei de l’Skate va passar a mans de la franquícia d'EA. Però se’ns dubte la pressió posada sobre els treballadors de Black Box, creadors de la saga Skate, és molt gran i no sempre es pot donar el màxim, i malauradament Skate 3 és un d’aquests casos. Però que no us desanimi aquesta petita introducció ja que encara que té alguns errors en la jugabilitat o en la IA, es converteix en un joc notable.

09/06/2010

Wings of Prey


Al 1939 va esclatar la 2º Guerra Mundial, una de les guerres més sanguinàries que la humanitat ha pogut veure. Aquesta guerra va enfrontar els països de l’Aliança contra les forces de l’Eix durant un període de 6 anys. El camp de batalla d’aquesta sanguinària guerra es va estendre per gairebé tot el planeta i es va desenvolupar per terra, mar i aire. Wings of Prey ens transporta al terreny més extens de la 2º Guerra Mundial i on es van decidir les batalles més importants, el cel.

20/05/2010

Super Street Fighter IV

Capcom ho ha tornat a fer, ha tornat a portar-nos un dels millors jocs de lluita tradicional del mercat.

L’any passat ens va portar el Street Fighter IV, el qual tota la premsa internacional va elevar com a possiblement el millor joc de lluita de l’actual generació. El Street Fighter IV combinava la jugabilitat més clàssica de les dos dimensions amb la tècnica de les consoles actuals, amb un resultat excel·lent. Mesos més tard de la seva aparició, Capcom va anunciar la seva expansió, com a joc sol, anomenada Super Street Fighter IV. Això recordava, com fa 15 anys enrere Capcom treia expansions del seu joc estrella cada any, cosa que no va agradar massa.

Doncs ja el tenim aquí, Super Street Fighter IV, que no deixa de ser una millora d’un dels millors jocs de lluita. Encara que aquest cop, aquestes millores creiem que valen molt la pena, i més al preu reduït que a sortit.

19/05/2010

Alan Wake

Tota història necessita un començament. El començament d’Alan Wake és aparentment normal, com el que podríem trobar en qualsevol altra aventura del gènere del misteri. Una parella, Alan i Alice Wake, decideix fer un parèntesis a les seves vides deixant enrere la rutina de la ciutat i oblidant-se de les responsabilitats de la feina escapant-se a Bright Falls, un poble tranquil i pacífic perdut entre les altes muntanyes i l’immens llac de l’estat de Washington, en busca d’inspiració. Sobretot per Alan Wake, un novel·lista de cert renom en literatura de terror i suspens, que porta dos anys sense poder escriure ni una sola pàgina del seu nou llibre “The Departure”.

Aquesta aparent tranquil·litat que es respira al poble es veurà truncada amb l’arribada del nostre protagonista. Alertat per un somni premonitori, Alan Wake descobrirà que una força maligne amenaça en posar punt i final a unes vacances que tot just acabaven de començar.

Pàgina 1 de 3 123 »

Tancar
Tancar
Tancar