RAC105

22/07/2016

Així va ser el Fricandó matiner After Work al Casino de Barcelona

21/07/2016

Fi de gira de Blaumut a l'Apolo

blaumut1

El 24 de novembre, a la Sala Apolo de Barcelona, Blaumut posarà punt i final al viatge que va iniciar el 17 de març del 2015 amb la publicació del seu segon disc, El primer arbre del bosc. El grup barceloní ha donat forma a La darrera nit al bosc, un concert que es presenta com la destinació final i culminació d’una gira de 90 dates per tot Catalunya. Per aquest comiat, Blaumut ha creat un espectacle únic, especial i irrepetible, una darrera ocasió perquè el públic s’endinsi en aquest bosc que han anat mostrant durant aquest últim any i mig. Per fer viure aquesta experiència a tots els assistents al concert, s’han proposat convertir l’Apolo en un bosc, no només d’aspecte visual, sinó reproduint amb la màxima fidelitat l’olor d'humitat, frescor i vida. Una experiència sensorial que els ha portat a dissenyar una producció pròpia amb escenografia, pantalles, leds i una ambientació olfactiva creada expressament per a l’ocasió.

Continuar llegint »

21/07/2016

Carpool Karaoke amb Michelle Obama

19/07/2016

Interpreten el tema principal de 'Star Wars' davant la casa del seu compositor

Aquests dos nois de 13 anys van decidir, un bon dia, plantar-se davant la casa de John Williams, compositor de la banda sonora de Star Wars, per interpretar-ne el tema principal en directe. Endevineu com va reaccionar el músic?

19/07/2016

Bon Jovi va de convidat a una boda i acaba cantant 'Living on a prayer' amb la banda

No es pot ser Bon Jovi i pretendre anar a una boda de convidat sense acabar cantant, i encara menys si el tema que interpreta la banda és el teu famosíssim "Living on a prayer" i saps que tu ho pots fer mil vegades millor que la cantant.

15/07/2016

Concert sorpresa de Ramon Mirabet a casa d'una oient de RAC105

whatsapp-image-20160715

L'Íngrid no en sabia res. La seva mare, la Núria, va ser qui va participar i  guanyar el concurs demanant-nos el concert sorpresa del Ramon Mirabet a casa seva (de l'àvia, en aquest cas) per a la seva filla. Ens va escriure 105 motius pels quals ella se'l mereixia més que ningú. El dia que vam tancar el concurs, la vam trucar per dir-li que havia guanyat i ja ens vam posar a preparar-li la sorpresa a l'Íngrid, que no en podia saber res.

La Núria li va dir que tenien entrades per anar al teatre a Barcelona el 14 de juliol, que es reservés la tarda. Va convocar familiars, amics... tots a casa l'àvia, però sense dir-los què els esperava. Només hi havia un requisit: dur un barret de palla (tan típic del Ramon).

Entre les 20 i les 20.30h del 'dia D', tots els convidats van anar arribant a la casa on els havien citat, trobant-se un jardí decorat especialment per a l'ocasió (mireu la foto de les flors amb la cara del Ramon). Ja podien començar a sospitar de què es tractava...

Una estona abans d'haver de marxar 'cap al teatre', la Núria li va dir a l'Íngrid que havia de passar per casa de l'àvia per ajudar-la a plegar roba. Van arribar, van trucar al timbre i... endevineu qui li va obrir la porta a l'Íngrid?

I aquí, "Those little tings" en directe:

14/07/2016

El 'Fricandó' tanca temporada a El Nacional

elnacional_xxss
11/07/2016

El 'Fricandó matiner' se solidaritza amb la campanya 'Compartim Barcelona'

Amb l’arribada del bon temps augmenta el lleure nocturn a l’aire lliure i, com a conseqüència, la possibilitat de molestar els veïns.

Com cada estiu, l’Ajuntament de Barcelona presenta una iniciativa per conscienciar la població de la importància de no fer soroll a les nits.

Enguany el lema és “Compartim Barcelona”, i al Vador Lladó i a tot l’equip del Fricandó matiner els ha agradat tant que se sumen a aquesta campanya municipal. Com a programa despertador que és el Fricandó, tot l’equip valora molt la importància de dormir bé i descansar al màxim per poder rendir com cal el dia següent i que surti un programa rodó. D’aquesta manera, el Vador i tots els col·laboradors també ajudaran que tots compartim Barcelona amb respecte.

Ara que ja fa molta calor i que dormim amb les finestres obertes, qualsevol petit soroll ja no ens deixa descansar com cal. Per això, hem de tenir en compte que si controlem el volum els nostres veïns descansaran, i a la inversa passarà el mateix.

Juntament amb el Fricandó matiner podem fer-ho possible, perquè tots compartim Barcelona!

Podeu seguir tota la campanya “Soroll” de l’Ajuntament de Barcelona al Facebook del Fricandó matiner.

Continuar llegint »

08/07/2016

Justin Timberlake, a la propera pel·lícula de Woody Allen

 

justin_timberlake_sony

L'estrella del pop Justin Timberlake apareixerà, juntament amb Kate Winslet, Juno Temple i Jim Belushi, a la propera producció del cineasta Woody Allen, de la qual encara es desconeix el títol. Tampoc se'n coneix l'argument, però sí que es començarà a rodar aquesta tardor a Nova York.

Aquesta serà la segona pel·lícula de Timberlake, després d'aparèixer a La xarxa social i a A propòsit de Llewyn Davis.

06/07/2016

Les etiquetes són per a les llaunes

Pàgina 1 de 224 123224 »

Tancar
Tancar
Tancar