Artistes

Manel

Manel és un grup de pop català, originari de Barcelona. Encara que només tenen un disc al mercat, Els millors professors europeus, ja són tota una referència al panorama musical català.

Manel està format per quatre amics que es van conèixer a l’escola barcelonina Costa i Llobera. Així, Guillem Gisbert és la veu principal del grup, mentre que Arnau Vallvé és veu, bateria, percussió i programacions MIDI, Martí Maymó és veu, baix, contrabaix i clarinet, i Roger Padilla és veu, guitarra i banjo, entre d’altres instruments de corda.

Manel va començar la seva carrera el 2007. En aquell mateix any van quedar finalistes al concurs de maquetes Sona9 i també guanyaren el premi Joventut. A més, la seva fama es va multiplicar gràcies a la publicitat que ells mateixos van saber donar-se a la xarxa amb el seu MySpace. Amb el premi Joventut van poder pagar la gravació del seu primer àlbum, que va sortir al mercat el 2008. Els millors professors europeus ja porta més de 20.000 còpies venudes i ha rebut molt bones crítiques. Gràcies a ell i a una gira de més de 80 concerts, aquest quartet ha estat considerat com un dels grups revelació del 2009.

Fotos

Manel-3 Manel

Cançons
Get the Flash Player to see this player.
  • Reproduir
    Ai Dolors
Tancar
Tancar
Tancar