RAC105

20/07/2017

Gerard Romero i Elisenda Carod despertaran Catalunya des de RAC105

romero_carod

A partir del 4 de setembre, Gerard Romero i Elisenda Carod presentaran el Fricandó matiner de RAC105.

Romero i Carod són dos comunicadors amb trajectòries radiofòniques reconegudes. Entre tots dos sumen anys de ràdio a RAC1, la cadena SER i Catalunya Ràdio.

Elisenda Carod (Barcelona, 1981) ja fa dues temporades que és part de l’equip de RAC105, fins ara feia de productora i veu femenina del Fricandó matiner.

Gerard Romero (Vilanova i la Geltrú, 1985) va començar a la ràdio amb només quinze anys amb la transmissió dels partits del Vilanova a peu de camp a la SER Penedès i a Canal Blau. El 2007 es va incorporar a l’equip d’esports de RAC1 fins al 2016. L’últim any s’ha fet càrrec de la transmissió en català dels partits del Barça a la Cadena SER amb Moguts pel Barça. Durant l’estiu, col·labora al Primer toc, al Tu diràs, a El Barça juga a RAC1 i altres retransmissions esportives de RAC1.

El programa manté el seu horari, de 6 a 10 h, i incorporarà un gran ventall de col·laboradors i seccions que revolucionaran el panorama dels matins musicals, tot acompanyat dels millors èxits i novetats del moment a RAC105.

Tancar
Tancar
Tancar