105Confidencial

03/04/2017

105Confidencial amb Blaumut

Confidencial_blaumut-1

Ja pots encerclar el 12 d'abril a la teva agenda…. perquè s'acosta un nou 105confidencial de RAC105 a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm!

Dimecres 12 d’abril, et portem a Blaumut en directe presentant el seu tercer àlbum "Equilibri". Vés-hi, escolta, gaudeix i balla!!! Descobreix les últimes cançons de la banda en un concert exclusiu per als oients de RAC105!

Segueix les nostres xarxes socials per aconseguir les teves invitacions: cada dia regalem 15 invitacions dobles al Facebook, Twitter i Instagram de RAC105. I el Fricandó matiner també en repartirà a Twitter. Per tant, tens fins a 4 oportunitats diàries per aconseguir-les fins el mateix 12 d'abril.

Recorda, el 12 d’abril a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm, t'espera el millor plan per acabar el dia... un nou 105Confidencial de RAC105!

3 Comentaris

  • JOAN PUJOLASSOS escrigué:

    M'AGRADRIA MOLTIIISSIM ANAR AL 105 CONFIDENCIAL AMB L'ESTER LA MEVA COMPANYA. SALUT

  • Susana Solé Queralt escrigué:

    Amb moltes ganes de disfrutar d'un Equilibri molt esperat. Podria anar amb Rosa Pijoan,Mercè Pijoan,Eva Pros,Pilar Bueso o Rosana Cuadra.

  • Susana Solé escrigué:

    Tinc amics/gues que disfrutarien molt al concert,però no serà fàcil pujar a Bcn un dia laborable. Per si tenim sort,etiqueto Mercè Pijoan, o Rosa Pijoan,o Eva Pros,o Pilar Bueso o Rossana Cuadra.

Tancar
Tancar
Tancar