105Confidencial

06/03/2017

105Confidencial amb Coriolà

Confidencial_coriola_xxss_1_

Ja pots encerclar el 15 de març a la teva agenda…. perquè s'acosta un nou 105confidencial de RAC105 a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm!

Dimecres 15 de març, et portem a Coriolà en directe presentant el seu nou àlbum "La tremolor". Vine, escolta, gaudeix i balla!!! Descobriràs les últimes cançons de la banda en un concert exclusiu per als oients de RAC105!

Segueix les nostres xarxes socials per aconseguir les teves invitacions: cada dia regalem 15 invitacions dobles al Facebook, Twitter i Instagram de RAC105. I el Fricandó matiner també en repartirà a Twitter. Per tant, tens fins a 4 oportunitats diàries per aconseguir-les fins el mateix 15 de març.

Recorda, el 15 de març a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm, t'espera el millor pla per acabar el dia... un nou 105Confidencial de RAC105.

Tancar
Tancar
Tancar