Fricandó matiner

06/02/2017

Segona parada del tour "Fricandó de neu" 2017, a la Vall de Núria!

Esquiada_nuria_xxss_noti

Segona parada del ‘Tour fricander a la neu: Vall de Núria. Vador Lladó i la banda tornen a la neu el divendres 17 de febrer!

Ho tenen tot a punt perquè passeu un dia inoblidable amb el Fricandó matiner i Pirineu de Girona.

Segona parada del "Fricandó de neu" a Vall de Núria

Conviden 105 oients, i el premi inclou: dos forfets per oient guanyador amb assegurança, el transport en autocar, cremallera fins a la vall i tres hores de morning show a càrrec del Fricandó matiner en directe des de l’Auditori de Vall de Núria amb tots els membres del programa: Vador Lladó, Elisenda Carod, Alan Lillo i en Peyu.

Amb la música de Suzanna i Sandra Bautista and The Band.

Si voleu viure el programa de la Vall de Núria i saber com podeu aconseguir els dos forfets amb l’autocar i cremallera inclosos, escolteu el Fricandó matiner de dilluns a divendres, de 6 a 10 h.

Cada dia, quan acabi el programa trucaran els afortunats i hi ha temps per participar-hi fins al dilluns, 13 de febrer.

I els que no pugueu anar a veure el programa en directe, el podreu escoltar i veure a través de les càmeres de rac105.cat en temps real.

Tots cap a Vall de Núria amb el patrocini del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i la Diputació de Girona i la col·laboració de RACC Servei d’Agència de Viatges i d’Autocars Calella.

Informació i condicions:

  • Tots els oients premiats (inclosos els acompanyants), hauran de comunicar el seu nom complet i el del seu acompanyant, amb els dos DNIs i com a mínim un telèfon de contacte a esquiada@rac105.net abans del 13 de febrer a les 12 h per tramitar les assegurances corresponents.
  • La sortida de l’autocar de RAC105 es farà des de la plaça Francesc Macià (Barcelona), el divendres 17 de febrer a les 5 h. Per això, l’hora de convocatòria és a les 4.45 h al mateix punt. Arribaran a l’estació de Ribes-Enllaç de Ribes de Freser.
  • Els oients que no pugin amb l’autocar, queden convocats a les 6.50 h a l’estació de Ribes-Enllaç per pujar tots plegats a Núria amb el cremallera. No hi haurà cap altre horari per pujar amb l’equip de RAC105.
  • La tornada serà a les 16.25 h des del mateix punt de Vall de Núria on s’ha arribat al matí (al punt d’inici del tren cremallera) fins a la plaça Francesc Macià de Barcelona.
  • Es demana màxima puntualitat, tant al cremallera com a l’autocar, ja que en cap cas es retardaran les sortides de l’autocar.
  • L’emissora no facilitarà el material d’esquí als oients.
  • Només tindran dret a forfets gratuïts els oients que assisteixin al programa i estiguin acreditats a la llista de guanyadors i s’hi identifiquin.
  • Els oients menors de 18 anys han de venir sempre amb el seu pare, mare o tutor legal. En cas que l’acompanyant no sigui una d’aquestes tres persones esmentades, s’haurà de presentar per escrit l’autorització del pare, mare o tutor legal autoritzant-lo a venir i participar-hi sota la responsabilitat de l'adult que l’acompanyi.
Tancar
Tancar
Tancar