RAC105

11/01/2017

Joseph Fiennes farà de Michael Jackson en una sèrie britànica

El 19 de gener s'estrenarà la sèrie Urban myths, que dedicarà cada un dels capítols, de 30 minuts, a recrear rumors entorn de la vida d'alguns famosos. De moment, ja hem pogut veure'n un avançament en forma de tràiler, i entre les històries que s'explicaran, n'hi ha una que té Michael Jackson, Elizabeth Taylor i Marlon Brando com a protagonistes.

Es basa en una història publicada el 2011 per la revista Vanity Fair que explica com, després dels atemptats de l'11 de setembre als Estats Units, Jackson, Taylor i Brando van llogar un cotxe per abandonar junts Nova York. Segons l'article -i la sèrie-, Jackson havia convidat els altres dos al seu concert al Madison Square Garden i, quan es va suspendre tot el trànsit aeri, el trio va decidir llogar un cotxe i marxar cap a Califòrnia per estar més segurs.

Quan es va anunciar el capítol Elizabeth, Michael & Marlon, van criticar durament la productora per haver triat un actor blanc, Joseph Fiennes, per interpretar el paper de Michael Jackson. La resposta de l'actor ha estat clara: "Michael Jackson tenia problemes de pigmentació, i jo hi crec. El seu color de pell quan van passar els fets que s'expliquen era probablement més similar al meu que al seu original".

joseph-fiennes-michael-jackson

 

Tancar
Tancar
Tancar