RAC105

10/01/2017

Els dos nous senzills d'Ed Sheeran baten rècords a Spotify

ed_sheeran_warner

El cantant va tornar d'un silenci de tres anys divendres, 6 de gener, amb dos nous temes, "Shape of you" i "Castle on the hill", dos senzills que precedeixen l'estrena del que serà el seu tercer àlbum, que es publicarà durant aquest any i es titularà ÷.

Les dues cançons van fer miques el rècord de reproduccions en un sol dia a Spotify, que fins ara tenia One Direction amb el seu tema "Drag me down", amb 4.759.698, el 31 de juliol del 2015. El nou rècord el té "Shape of you", amb 6.868.642 reproduccions durant el dia de la seva estrena, mentre que "Castle on the hill" en va tenir 6.168.395. Aquestes xifres no fan més que pronosticar una molt bona rebuda al nou disc de Sheeran.

Tancar
Tancar
Tancar