RAC105

09/01/2017

Barcelona, única parada d'U2 a l'Estat

u286zabriskie1

U2 acaba d'anunciar les dates de la gira per celebrar els 30 anys del seu cinquè àlbum d'estudi, el mític The Joshua Tree. La gira, que començarà a Amèrica el 12 de maig, no arribarà a Europa fins al 8 de juliol, i serà 10 dies més tard, el 18 de juliol, quan farà l'única parada a l'estat espanyol, a l'Estadi Olímpic Lluís Companys.

Les entrades es podran adquirir a partir de les 10 h de dilluns, 16 de gener, tot i que els usuaris registrats al web d'U2 podran accedir dimecres, 11 de gener, a una prevenda exclusiva. Els canals de venda oficial són doctormusic.com, livenation.es i ticketmaster.es, i els preus de les entrades aniran dels 35 als 175 euros (+ despeses de distribució). És molt important que llegiu com funcionarà aquesta vegada el sistema de venda d'entrades. En teniu tota la informació aquí.

A cada un dels concerts, U2 interpretarà totes les cançons de The Joshua Tree, acompanyats per algun dels convidats especials que els acompanyaran arreu dels dos continents: Mumford & Sons, One Republic o The Lumineers a Amèrica, i Noel Gallagher's High Flying Birds a Europa.

Tancar
Tancar
Tancar