RAC105

13/01/2017

ATENCIÓ si voleu comprar entrades per a U2 a Barcelona

u2_the_joshua_tree_barcelona

Com ja us dèiem fa uns dies, quan va sortir la notícia, dilluns 16 a partir de les 10 h ja es podran comprar les entrades per al concert que Bono i els seus faran el 18 de juliol a l'Estadi Olímpic de Barcelona. Aquesta vegada, però, hi ha una diferència important respecte als concerts anteriors de la banda, i és que les entrades (que es podran comprar a www.livenation.es, www.doctormusic.com, www.ticketmaster.es, www.fnac.es, www.carrefour.es, www.halconviajes.es i a www.palausantjordi.cat) seran nominals.

Entrades nominals?

Aquesta és una mesura que pretén lluitar contra la revenda. Durant el procés de compra, el comprador haurà d'indicar nom i cognoms de la persona assistent (que podrà ser una persona diferent de qui compra les entrades), que haurà d'acreditar-se amb el DNI o el passaport a l'entrada del recinte.

A més, només es podran comprar 6 entrades per persona. En aquest cas, les entrades aniran totes a nom d'una mateixa persona (l'assistent titular), i els acompanyants hauran d'entrar al recinte en el mateix moment que aquesta, de manera que si el titular de les entrades finalment no pot anar al concert, els acompanyants es quedaran sense poder entrar-hi. És per això que es recomana comprar les entrades de manera individual o contractar una assegurança que Ticketmaster ofereix durant el procés de compra (podeu consultar-ne les condicions i els detalls al seu web).

Els preus de les entrades aniran dels 35 als 400 € (+ despeses de distribució) i quedaran repartits de la manera següent:

 • PL1 Numerada Grada: 175 €
 • PL2 Numerada Grada: 100 €
 • PL3 General Pista: 70 €
 • Red Zone PL3 General Pista: 305,50 €
 • PL3 Numerada Grada: 70 €
 • PL4 Numerada Grada: 35 €
 • Entrades VIP: VIP PARTY (PL1): 400 €
 • GOLD HOT TICKET (PL1): 300 €
 • SILVER HOT TICKET (PL2): 205 €

Un Comentari

 • Jordi escrigué:

  Bon dia, Moltes gràcies per informar. ... fa uns anys en una compra d`entrades es van equivocar de data en una entrada per un concert important, més ben dit dos concerts es dos dies consecutius en la mateixa sala. El cas es que em van enviar dues entrades per a un mateix dia. Vaig tenir la gran sort de que a una altra persona de la cua del concert li va succeir exactament el mateix, però per l`altre dia de concert, i ens les vam intercambiar. Si hi haugés hagut aquest sistema de les entrades nominals no hagués pogut entrar ni jo ni l`altra persona.!! En teoria ara no pot passar, però allò tampoc havia de succeir.

Tancar
Tancar
Tancar