RAC105

19/11/2012

Aquest any, a RAC105 volem tornar a fer somnis realitat!

so_ar_despierto

Gràcies a tota l’audiència, els anys passats van ser un èxit i enguany volem que les festes nadalenques tornin a ser especials per a molts nens més! Ens hi ajudes?

RAC105 s’uneix per tercer any consecutiu a la Fundació Soñar Despierto i posa a la teva disposició la possibilitat de fer realitat el somni d'un dels més de mil nens d’entre 1 i 16 anys que viuen en centres d’acollida a Catalunya.

Tu pots ser el rei mag d’un d’aquests nens comprant el regal que han demanat a la carta als Reis escrita per ells mateixos.

Si vols col·laborar-hi, la dinàmica a seguir és la següent:

Dues opcions de recollida de la carta original escrita per un nen:

· Als nostres estudis de RAC105:

A l’avinguda Diagonal, 477, a la planta 15, fins al dia 12 de desembre:

Els dies laborables de 9 a 14 h i de 16 a 19 h i els caps de setmana i festius de 9 a 19 h.

· Al centre comercial Pedralbes Centre:

A l’avinguda Diagonal, 609, al punt d’informació de la planta C (entrada Av. Diagonal), fins al dia 12 de desembre:

De dilluns a dissabte d’11 a 21 h. (Inclosos el 6 i el 8 de desembre).

En cas que no puguis venir personalment a buscar una carta a RAC105, si us plau, adreça’t a sd@sdespierto.es,  te’n facilitaran via correu electrònic.

 

2.- Un cop tingueu la vostra carta, teniu dues opcions:

Opció A: Si NO tens la possibilitat de comprar el regal personalment.

Pots fer un ingrés a nom de Fundació Soñar Despierto al número de compte següent: ‘la Caixa’ 2100-2878-68-0200801111. La mateixa fundació s'encarregarà de comprar el regal i lliurar-lo al nen.

-          L’ingrés ha de ser d'un import aproximat al preu del regal que demana el nen (sol ser un màxim de 40 €).

-          El concepte a descriure en l’ingrés ha de ser: “Regal de Nadal + número codi que apareix a l’etiqueta adjunta a la carta original” perquè Soñar Despierto identifiqui el regal a què van destinats els diners.

Opció B: Si pots comprar el regal personalment.

Els regals es poden comprar on vosaltres preferiu. Una vegada comprat i embolicat com a regal, has d’enganxar l’etiqueta adjunta al regal en un lloc visible del paquet, així l’identificaran amb el seu codi i podrà arribar al nen que l'ha demanat.

Els centres d'acollida controlen les peticions dels nens perquè l'import del regal sol·licitat no superi els 40€ de cost. De totes maneres, si no pots trobar el regal concret que ha demanat el nen o si supera el cost estimat, et suggerim que escullis un regal semblant per ajustar-nos al màxim al que al nen li fa il·lusió.

No s’ha de comprar un regal d’import molt superior a l’establert, és negatiu per als nens i crea diferències entre ells.

El lliurament del regal es farà a Pedralbes Centre, data màxima el 14 de desembre (Av. Diagonal, 609, planta 15) de dilluns a dissabte de 11 a 21 h, (inclosos el 6 i el 8 de desembre).

És molt important tenir consciència que, si agafes una carta, et compromets amb el nen que l'ha escrit, tens a les teves mans una carta plena d’il·lusió.

El dia 16 de desembre els Reis Mags donaran a cada nen el regal que ha demanat i cada nen ha de tenir el seu. És essencial dur a terme el compromís que assumeixes i que compris aquest regal.

La Fundació Soñar Despierto farà el lliurament dels regals en la festa que organitzen per als nens de la mà dels mateixos Reis Mags d’Orient, un moment màgic i inoblidable per als més petits.

Per a altres informacions sobre voluntariat, col·laboracions, donacions, etc. pots consultar el web de Soñar Despierto:  www.sdespierto.es o escriure a sd@sdespierto.es

Des de RAC105 t'agraïm moltíssim la teva atenció, col·laboració i ajuda per poder fer realitat el somni de molts nens que viuen en centres d’acollida.

 

regals_pedralbes

logo_pedralbes
logo_so_ar_despierto

3 Comentaris

  • Reina Picara escrigué:

    Nosaltres pasarem a buscar dues cartes! ens vem emocionar molt l´altre dia al escoltar una de les cartes llegida en antena. Anims! i felicitacions per aquestes iniciatives XD

  • Alex escrigué:

    Aquest no faltare. Per cert? Quina es la canço del anunci. Gracies

  • Soñador escrigué:

    Aquí podeis ver el video de la fiesta del año pasado: http://www.youtube.com/watch?v=OZjPKFwaNsE

Tancar
Tancar
Tancar