Fricandó matiner

28/04/2011

Entrevista dels The Baseballs al 'Fricandó matiner'

the_baseballs_018_okThe Baseballs acaba de treure segon disc al mercat, Strings’n’Stripes i el Fricandó matiner els hem convidat. No et perdis l’entrevista a la banda de Berlín que ha revolucionat l’escena musical amb versions de cançons actuals com les de Rihanna, Madonna o Katy Perry. A més, el trio s’ha animat i ha acabat cantant en directe i sense cap més instrument que la seva veu als estudis de RAC105!

Escolta l'entrevista amb els The Baseballs


Vídeo de l'actuació de la cançó "Hello":

Vídeo de l'actuació de la cançó "California Gurls":

Vídeo de l'actuació de la cançó "I'm yours":

 

3 Comentaris

  • BART escrigué:

    son realment bons, pero tan dificil es treure una canço nova délls, feta per ells mateixos.?segurament la tindran pero a lo millor li fara cosa el treure-la, que treguin versions antigues dels beach boys,elvis, dion , etc

  • Javi escrigué:

    Són brutal, de veritat! :D

  • Mar escrigué:

    Aquesta gent son bons fins hi tot sense musica, et fan mouret igual. molt bons. Salut per a tots.

Tancar
Tancar
Tancar