RAC105

11/04/2010

Escolta RAC 105 amb el teu reproductor preferit

Escolta RAC 105 en directe! Per fer-ho només cal que ho facis a través del reproductor que hi ha a la part superior del web.

Però si ho prefereixes, també tens disponibles els següents reproductors. Tria el que més t'agradi:

iTunes

Windows Media Player

Winamp

Real Player

Si segueixes llegint tindràs més informació del funcionament dels reproductors.

Si el que tens és un iPhone o un iPod Touch només cal que obris el navegador Safari i facis clic a la següent URL: http://iphone.radiocat.net:1935/r105-iph/RAC105/directe/playlist.m3u8

iTunes

Si no es connecta directament a l'iTunes, podeu seguir els següents passos:

1. Cliqueu sobre la icona d'iTunes que teniu al damunt amb el botó dret i escolliu "copiar l'enllaç", o copieu-lo directament d'aquí (http://rac105.org/audio/nou_listen105.pls)

2. Obriu iTunes. Aneu a la pestanya "avanzado" i cliqueu sobre "abrir secuencia de audio". A la finestra URL, enganxeu-hi l'enllaç que heu copiat (http://rac105.org/audio/nou_listen105.pls).

Windows Media Player

Si no es connecta directament al Windows Media Player, podeu seguir els següents passos:

1. Cliqueu sobre la icona de Windows Media Player que teniu al damunt amb el botó dret i escolliu "copiar l'enllaç", o copieu-lo directament d'aquí (http://rac105.org/audio/nou_rac105.wmx)

2. Obriu Windows Media Player. Aneu a la pestanya "archivo" i cliqueu sobre "abrir dirección URL". A la finestra URL, enganxeu-hi l'enllaç que heu copiat (http://rac105.org/audio/nou_rac105.wmx)

Winamp

Si no es connecta directament al Winamp, podeu seguir els següents passos:

1. Cliqueu sobre la icona de Winamp que teniu al damunt amb el botó dret i escolliu "copiar l'enllaç" (http://rac105.org/audio/nou_rac105.pls)

2. Obriu Winamp. Aneu a la pestanya "archivo" i cliqueu sobre "abrir dirección URL". A la finestra URL, enganxeu-hi l'enllaç que heu copiat (http://rac105.org/audio/nou_rac105.pls)


NOUS CANALS

I recorda que també tens l'opció d'escoltar els nous canals RAC 105 80's i RAC 105 Soft, una selecció de la millor música pensada només per tu. Per fer-ho només cal que vagis a la part superior del web, on trobaràs el reproductor del directe. Si dones a la pestanya blava on posa "RAC 105 fm" et sortirà un desplegable que et permetrà escollir el canal que desitgis.

75 Comentaris

 • Albert escrigué:

  Eis perque no obriu un perfil a Spotify ostres seria magnific.....usuari albertetic

 • Sergi escrigué:

  L'enllaç de l'itunes de RACC 105, no funciona tinc la versio 12.3.2.35. Merci Sergi

 • lol escrigué:

  <b>hola</b>

 • montse escrigué:

  Moltes vegades escolto una canço que m'encanta pero no se ni qui la canta ni com es titula. Avui 28 d'Agost l'heu posada sobre les nou i en Medina después ha parlat de everybody wake Up, pero he sentit aquesta cancó i no es la que jo dic. Sembla cantada per algún grup que te veus de personaes de color. Estic boja per saber com la puc aconseguir. Gracies

 • josep escrigué:

  Hola, felicitats per l' emisora!! Fa temps que busco saber el grup que toca una cançó amb ritme bastant country i que te un sol de piano fantàstic. Avui l' heu posat a rac105 sobre 2/4 de 3. Diria que és un grup americà per l' anglès tancat. Gràcies!!!

 • Núria escrigué:

  Bon jour des de Montpellier! El primer que he fet és sintonitzar RAC 105 per internet i....no us puc escoltar :-( Em podeu dir si teniu cap problema o sóc jo que no sintonitzo bé. Una abraçada!

 • Coral desde Cabrera de Mar escrigué:

  Bon dia. Desde ahir per la tarda no puc escoltar-vos per l'ordinador. Em podeu dir la causa, ja que m'agrada treballar i tenir de fons la vostra emisora. Gracies

 • NURIA BRU escrigué:

  Hola, des de fa aproximadament un mes no podem sincronitzar RAC 105, ni des de Molins de Rei ni des de Sant Feliu de Llobregat, em podeu donar una solució si us plau. NURIA

 • Ferran Marco escrigué:

  Si us pla aquesta tarda a les 20:15 poseu" Girl on fire" de Alicia Keys. Gracies per avançat!!

 • joan cots Baraldès escrigué:

  es veritat la llegenda urbana de que començeu a les 6 del mati.... no veig a l'Ivan llevat'se tan dora.

Pàgina 1 de 8 1238 »

Tancar
Tancar
Tancar